Associació de veïns de Vallparadís

PATGE FELIU

(Dia 27 de Decembre)

Estimats nens i nenes:

Com ja sabeu tant el meu company XIU XIU com jo som els encarregats de vigilar-vos durant tot l'any per saber si feu bondat i feu cas de tot allò que us diuen i ensenyen els vostres pares i avis. La veritat és que Ses Majestats els reis Melcior, Gastpar i Baltasar ens han comunicat que el proper dia 5 de gener, un any més, vindran carregats de regals per tots vosaltres.

Això si, hi ha un tema que Ses Majestats els hi preocupa molt. Ja que cada cop hi ha més famílies que malauradament s’ho estant passant malament. I quant ells veuen que hi ha molts nens i nenes que no tenen res per menjar n’hi per jugar, la veritat es que es posen molt tristos. De fet, l’altre dia es varen reunir amb tots els patges que s’encarreguen de preparar les joguines que vosaltres ens demaneu en les vostres cartes i els hi varen demanar que aquest any treballessin més hores per tal de que cap infant es quedes sense una joguina.

Per tant, feu cas de tot allò que us diguin els vostres pares i avis, renteu-vos la boca cada dia, compartiu les vostres joguines amb els vostres germans i companys, mengeu-vos tot lo que us posin al plat (incloses les verdures) i sobretot ajudeu a tots aquells amics i amigues que malauradament s’ho estan passant malament.

MOLTES GRÀCIES PER TOT I FINS AVIAT PETITS