Associació de Veïns de Vallparadis

NOTICIES RECENTS DE LA NOSTRA ENTITAT:VISITA DEL PATGE FELIU:Un any més, ses Majestats els Reis Mags d'Orient Melcior, Gaspar i Baltasar varen enviar al Patge Feliu a la nostra ciutat per tal de recollir les cartes dels nostres infants.


Com ja sabeu el Patge Feliu i els seus companys cada any s'instal·len a la nostra entitat, ja que no solament visiten el nostre barri sinó que també van a altres barris de la ciutat entre ells el barri de Can Roca i Plaça Catalunya - Escola Industrial. La veritat és que la junta directiva intentem que no els hi falti de res. Ja que vénen de molt lluny i arriben molt cansats. Aquest any, el Patge Feliu ens ha dit que està molt content del nostre tracte i que cada cop les cartes que recull estan més carregades d'il·lusions i bones intensions. Segons ell diu que els nens no solament demanen coses per ells sinó que també demanen coses pels seus amics, germans, pares i avis.


La junta directiva dòna les gràcies a tot el grup de voluntaris i voluntàries que fan possible que als patges no els hi falti de res i també dòna les Gràcies a la Clínica dental les escoles, l'escola d'anglès kids&Ud, la casa de cotxes KIA, l'empresa Tot Carpes i a la casa VANCAR, per les seves aportacions econòmiques.
FESTA DEL CAGA TIÓ:Un any més, tot seguint la nostra cultura catalana, la nostra entitat va celebrar la festa del caga tió a la plaça 11 de setembre. Aquest any hi varen participar més de 150 nens. Tots els nens varen tenir el seu regal i van poder gaudir d'un got de xocolata amb melindros.


La junta directiva dòna les gràcies a tot el grup de voluntaris i voluntàries que fan possible aquesta festa infantil i també dòna les Gràcies a la Clínica dental les escoles, l'escola d'anglès kids&Ud i la Pastisseria Pàmies per les seves aportacions econòmiques.
FESTA DE LA CASTANYADA:Un any més, tot seguint la nostra cultura catalana, la nostra entitat el proper dia 31 d'octubre posarà a la venta castanyes torrades.


La parada estarà situada a la plaça 11 de Setembre a partir de les nou del vespre.


Les castanyes es vendran al següent preu:


 • Un Kilo 12 euros.
 • 1/2 Kilo 6 euros.
 • 1/4 de Kilo 3 euros. • SORTEIG EXTRAORDINARI DE NADAL:


  Un any més, la nostra entitat posa a la venta números del sorteig extraordinari de Nadal. Com cada any les participacions les venem a cinc euros. El donatiu és d'un euro. Per tant, es juguen quatre euros en cada participació. En el cas de que el número surti premiat cal possar-se en contacte amb l'Administració de loteria número 17 del carrer Solsona número 3.


  Els números els prodreu comprar en els següents comerços del barri:  Tambè podeu comprar loteria en el nostre local social del Carrer Salmerón, 70 tots els dilluns de dos quarts de sis de la tarda a les 8 del vespre.


  Recordem que tots els premis superiors a 20.000 euros l'Estat Espanyol s'en queda un 20%.
  PROJECTE ARBRE:


  Donat que d'es de les associacions volem impulsar l'educació i el civisme en tots els nens i nenes de la nostra ciutat, el passat dimecres dia 7 de març del 2018 vàrem celebrar la festa "UN ARBRE PER UNA BONA INFÀNCIA".


  Aquest projecte està basat en:


  Ensenyar als nostres infants que sense els arbres els humans no podríem viure, ja que ells són els que ens aporten l'aire pur, l'aigua neta i la natura.Tal com defineix el triangle de la vida (aire, aigua i boscos).


  La festa va consistir en què les associacions de Vallparadis, Plaça Catalunya - Escola Industrial i Barri Universitari - Cementiri Vell, conjuntament amb els alumnes de les escoles Santa Teresa de Jesús, Liceo Egara i Ramón i Cajal varen plantar tres arbres en la nostra ciutat. L'arbre de Vallparadís és una Magnòlia i els alumnes de l'Escola Santa Teresa de Jesús el varen plantar en la Plaça dels Museus tot just al costat del Museu Tèxtil de Terrassa. L'arbre de Plaça Catalunya - Escola Industrial és Roure i els alumnes de l'escola Liceu Egara el varen plantar a la Plaça Catalunya.I finalment, l'arbre del Barri Universitari - Cementiri Vell és un Lledoner i els alumnes de l'escola Ramón i Cajal el varen plantar a la cantonada del carrer Wagner amb carrer Igualtat.


  En els barris de Vallparadis i Plaça Catalunya - Escola Industrial la festa va acabar amb una xocolatada per tots els nens i nenes de les dues escoles.

  XERRADA SOBRE SEGURETAT I PREVENCIÓ DE RISCOS EN EL BARRI DE VALLPARADIS:


  El passat dilluns dia 26 de juny a les sis de la tarda el Cos de Mossos d'Esquadra va realitzar una xerrada sobre seguretat i que fer en cas de robatori o estafa.


  Els consells que varen donar són els següents:


  CONVENI AMB L'ASSOCIACIÓ AMUNT DONA:


  Donat que l’associació Amunt Dona no disposava d’un local social on poder realitzar les entrevistes amb les dones mal tractades i amb risc d’exclusió social, el dia 22 de maig del 2017, la nostra entitat ha signat un conveni amb aquesta entitat a fi que puguin realitzar els seus objectius.
  COSES QUE S'HAN DEMANAT A NIVELL D'URBANISME:

  COSES QUE S'HAN CONSEGUIT A NIVELL D'URBANISME:  INICI