Associació de Veïns de Vallparadis

NOTICIES RECENTS DE LA NOSTRA ENTITAT:INFORMACIÒ SOBRE EL CORONAVIRUS:


Des de que el nostre alcalde Sr. Jordi Ballart ens va comunicar la gravetat de la pandèmia que ens venia a sobre, la nostra entitat ha procedit a tancar les nostres instal·lacions i cancel·lar totes les nostres activitats per tal de no propagar la infecció del CORONAVIRUS.


La Junta Directiva demana que tots els veïns i veïnes del barri que no surtin de casa seva tret de què hagin d'anar a comprar medicines o aliments i que facin cas de tot el que ens diuen els professionals que, dia a dia, dediquen tots els seus esforços posant la seva vida en perill per tal de combatre aquest maleït virus. Per tant, com a president de l'Associació de veïns de Vallparadis de tot cor els hi dono les gràcies per tot lo que fan per nosaltres. La veritat és que sou uns grans herois.


Tot seguit les instruccions del nostre alcalde i els seus regidors, us adjuntem un enllaç on s'explica tot el que hem de fer durant aquests dies i un PDFdel certificat que tots tenim de portar a sobre en el cas que tinguem de desplaçar-nos per la ciutat. De totes maneres, si algun veí o veïna creu que necessita ajuda urgent, no dubteu en cap moment en posar-vos en contacte amb nosaltres, ja que des de casa nostra ens posarem en contacte amb els nostres regidors i professionals que porten aquesta pandèmia.


RESTRICCIONS DEL CORONAVIRUS


CERTIFICAT PER SORTIR AL CARRER
VISITA DEL PATGE FELIU:Un any més, ses Majestats els Reis Mags d'Orient Melcior, Gaspar i Baltasar varen enviar al Patge Feliu a la nostra ciutat per tal de recollir les cartes dels nostres infants.


Com ja sabeu el Patge Feliu i els seus companys cada any s'instal·len a la nostra entitat, ja que no solament visiten el nostre barri sinó que també van a altres barris de la ciutat entre ells el barri de Can Roca i Plaça Catalunya - Escola Industrial. La veritat és que la junta directiva intentem que no els hi falti de res. Ja que vénen de molt lluny i arriben molt cansats. Aquest any, el Patge Feliu ens ha dit que està molt content del nostre tracte i que cada cop les cartes que recull estan més carregades d'il·lusions i bones intensions. Segons ell diu que els nens no solament demanen coses per ells sinó que també demanen coses pels seus amics, germans, pares i avis.


La junta directiva dòna les gràcies a tot el grup de voluntaris i voluntàries que fan possible que als patges no els hi falti de res i també dòna les Gràcies a la Clínica dental les escoles, l'escola d'anglès kids&Ud, la casa de cotxes KIA, l'empresa Tot Carpes i a la casa VANCAR, per les seves aportacions econòmiques.
FESTA DEL CAGA TIÓ:Un any més, tot seguint la nostra cultura catalana, la nostra entitat va celebrar la festa del caga tió a la plaça 11 de setembre. Aquest any hi varen participar més de 150 nens. Tots els nens varen tenir el seu regal i van poder gaudir d'un got de xocolata amb melindros.


La junta directiva dòna les gràcies a tot el grup de voluntaris i voluntàries que fan possible aquesta festa infantil i també dòna les Gràcies a la Clínica dental les escoles, l'escola d'anglès kids&Ud i la Pastisseria Pàmies per les seves aportacions econòmiques.
FESTA DE LA CASTANYADA:Un any més, tot seguint la nostra cultura catalana, la nostra entitat el proper dia 31 d'octubre posarà a la venta castanyes torrades.


La parada estarà situada a la plaça 11 de Setembre a partir de les nou del vespre.


Les castanyes es vendran al següent preu:


 • Un Kilo 12 euros.
 • 1/2 Kilo 6 euros.
 • 1/4 de Kilo 3 euros. • SORTEIG EXTRAORDINARI DE NADAL:


  Un any més, la nostra entitat posa a la venta números del sorteig extraordinari de Nadal. Com cada any les participacions les venem a cinc euros. El donatiu és d'un euro. Per tant, es juguen quatre euros en cada participació. En el cas de que el número surti premiat cal possar-se en contacte amb l'Administració de loteria número 17 del carrer Solsona número 3.


  Els números els prodreu comprar en els següents comerços del barri:  Tambè podeu comprar loteria en el nostre local social del Carrer Salmerón, 70 tots els dilluns de dos quarts de sis de la tarda a les 8 del vespre.


  Recordem que tots els premis superiors a 20.000 euros l'Estat Espanyol s'en queda un 20%.
  PROJECTE ARBRE:


  Donat que d'es de les associacions volem impulsar l'educació i el civisme en tots els nens i nenes de la nostra ciutat, el passat dimecres dia 7 de març del 2018 vàrem celebrar la festa "UN ARBRE PER UNA BONA INFÀNCIA".


  Aquest projecte està basat en:


  Ensenyar als nostres infants que sense els arbres els humans no podríem viure, ja que ells són els que ens aporten l'aire pur, l'aigua neta i la natura.Tal com defineix el triangle de la vida (aire, aigua i boscos).


  La festa va consistir en què les associacions de Vallparadis, Plaça Catalunya - Escola Industrial i Barri Universitari - Cementiri Vell, conjuntament amb els alumnes de les escoles Santa Teresa de Jesús, Liceo Egara i Ramón i Cajal varen plantar tres arbres en la nostra ciutat. L'arbre de Vallparadís és una Magnòlia i els alumnes de l'Escola Santa Teresa de Jesús el varen plantar en la Plaça dels Museus tot just al costat del Museu Tèxtil de Terrassa. L'arbre de Plaça Catalunya - Escola Industrial és Roure i els alumnes de l'escola Liceu Egara el varen plantar a la Plaça Catalunya.I finalment, l'arbre del Barri Universitari - Cementiri Vell és un Lledoner i els alumnes de l'escola Ramón i Cajal el varen plantar a la cantonada del carrer Wagner amb carrer Igualtat.


  En els barris de Vallparadis i Plaça Catalunya - Escola Industrial la festa va acabar amb una xocolatada per tots els nens i nenes de les dues escoles.

  XERRADA SOBRE SEGURETAT I PREVENCIÓ DE RISCOS EN EL BARRI DE VALLPARADIS:


  El passat dilluns dia 26 de juny a les sis de la tarda el Cos de Mossos d'Esquadra va realitzar una xerrada sobre seguretat i que fer en cas de robatori o estafa.


  Els consells que varen donar són els següents:


  CONVENI AMB L'ASSOCIACIÓ AMUNT DONA:


  Donat que l’associació Amunt Dona no disposava d’un local social on poder realitzar les entrevistes amb les dones mal tractades i amb risc d’exclusió social, el dia 22 de maig del 2017, la nostra entitat ha signat un conveni amb aquesta entitat a fi que puguin realitzar els seus objectius.
  COSES QUE S'HAN DEMANAT A NIVELL D'URBANISME:

  COSES QUE S'HAN CONSEGUIT A NIVELL D'URBANISME:  INICI