Associció de veïns de Vallparadís

LOCAL SOCIAL (Oficina i Sala de Juntes)   CASAL (Activitats i magatzem)   Benvolguts veïns i veïnes,

Tal com veieu, la nostra entitat disposa de dos locals. Un al Carrer Salmerón número 70 i l'altre al Carrer Soler i Palet número 4.

Actualment, els dos locals són de l'Ajuntament de Terrassa però no sempre ha estat així. El nostre local social del carrer Salmerón es va construir l'any 1958 junt amb els pisos de l'antiga Caixa de Pensions actualment BankCaixa, també coneguts com els pisos de l'avecrem. De fet, era la seva seu social fins que el nostre benvolgut president Santi Centelles la va comprar i la va vendre al nostre Ajuntament de Terrassa amb la condició que sempre fos la seu social de la nostra associació.

El Casal de Vallparadis del carrer Soler i Palet número 4 va començar sent una llar d'infants i actualment és on realitzem l'activitat de ioga i altres activitats pels nostres associats. Aquest local consta d'una sala àmplia, un magatzem, un lavabo i un preciós pati amb bancs, flors i un llimoner que ens dóna llimones tot l'any.

També administrem la pista del lleure del carrer Salmerón número 43, on actualment hi ha l'Escola de futbol sala Vallparadis i els entrenaments de l'entitat CESMA. Aquesta pista, era d'un dels nostres veïns fundadors (Sr. Salvans) que quan va morir va deixar la pista a l'Ajuntament de Terrassa amb la condició que aquesta sempre fos administrada per la nostra entitat.

 

La Junta Directiva