Associació de Veïns de Vallparadis

Activació de la gent gran
Des de la nostra entitat ens encarreguem de crear oportunitats de relació compartint experiències, sentiments, preocupacions i maneres positives d’afrontar aquesta etapa de la vida. Proporcionem informació i recursos perquè sàpiguen aprofitar les seves possibilitats actuals i eliminin riscos evitables, derivats d’una deficient informació. Ajudem a rutinitzar hàbits saludables i estimular habilitats, mitjançant exercicis i pràctiques.


Organitzem diferents activitats i serveis segons les necessitats i demandes d’aquest col·lectiu, com:


a)Taller de memória.


b) Entrenament de les funcions mentals clau.


c) Orientació per gaudir de tota la qualitat de vida possible.


d) Gestió positiva i realista de la solitud i de les pèrdues.


e) Orientacions per adequar-se a la dependència.


ANIMA´T I APUNTA-T´HI TRUCANT AL TELÈFON: 637528514


O ENVIANT EL SEGÜENT FORMULARI:

Nom i Cognoms:Teléfon:Correu Electrónic:

Als efectes previstos en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, se li informa que les dades personals proporcionades s'incorporaran o actualitzaran als fitxers de l'Associació de Veïns de Vallparadís.

La finalitat del tractament de dades serà la de gestionar les dades dels clients/usuaris que accedeixin al formulari de contacte de la pàgina web de l'entitat.

Les dades personals sol·licitades en aquest document són de caràcter obligatori, per la qual cosa el seu no emplenament suposa la impossibilitat de la seva inclusió en els fitxers abans descrits i de complir amb la finalitat definida en el paràgraf anterior. Vostè té el dret a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes previstos en la Llei, que podrà sol·licitar mitjançant un escrit dirigit al responsable dels mateixos en la següent adreça electrònica: vallparadis@vallparadis.cat

INICI